Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις στοιχήματος!


Πορτογαλία | Estadio Capital do Movel

ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ
ΙΝΗ
30/10/202022:30
ΠΟΡΤΟ
ΝΗΙ

Η Πάκος Φερέιρα έβγαλε 2-3 τέρματα στους 4/5 τελευταίους αγώνες της.

Η Πόρτο έβγαλε OVER 2.5 στους 3/5 τελευταίους αγώνες της.

Η Πάκος Φερέιρα τη προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας 1-1 με τη Νασιονάλ Μαδέιρα. Έτσι παρέμεινε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, εντός 2-1 με τη Σάντα Κλάρα και εκτός 1-1 με τη Νασιονάλ Μαδέιρα. Στη βαθμολογία είναι στη 12η θέση με 5 βαθμούς. Σήμερα, θέλει να κάνει ένα καλό παιχνίδι, να βάλει δύσκολα στον αντίπαλο και να φτάσει στο μεγάλο θετικό αποτέλεσμα, ώστε να συνεχίζει τις καλές επιδόσεις στο πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής θα μείνει ο Χόργιε Σίλβα.

Η Πόρτο τη προηγούμενη αγωνιστική δυσκολεύτηκε να κάψει την αντίσταση της σκληροτράχηλης Ζιλ Βιθέντε στην έδρα της, ωστόσο εν τέλι έφτασε στη νίκη με 1-0. Όμως για ακόμα έναν αγώνα δεν έπεισε με την εικόνα της και προβλημάτισε πολύ στο πρωτάθλημα. Στη βαθμολογία βρίσκεται στη 3η θέση με 10 βαθμούς. Σήμερα, θέλει να κάνει ένα καλό παιχνίδι, να φτάσει στο άνετο διπλό, ώστε να βρει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και να πάρει τα πάνω της για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής θα μείνει αμυντικός Μαρκάνο.

Η Πόρτο είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Πάκος Φερέιρα. Καθώς θέλει μία εύκολη νίκη, με ωραίο ποδόσφαιρο, ώστε να ανέβει η ψυχολογία στα ύψη και να τους βοηθήσει για τα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Έτσι θα επιλέξουμε το 2+OVER 1.5 σε απόδοση 1.95

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStakeBook
2020-10-30 22:30Πορτογαλία ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ - ΠΟΡΤΟ
2020-10-30 22:30
2+OVER 1.5

1.95
1.95 Με τα αστεράκια αξιολογούμε το πόσο "δυνατό" είναι το προγνωστικό. Winmasters
ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ
ΡΙΟ ΑΒΕ
ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ
ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ
ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ
ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ
ΜΠΡΑΓΚΑ
ΦΑΡΕΝΣΕ