Αναλύσεις Αγώνων

03/06/2020

Αυτή η ανάλυση έχει λήξει!

Ακολουθήστε μας στο Facebook για καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις!


Νότια Κορέα | Jeonju World Cup Stadium

ΤΖΕΟΝΜΠΟΥΚ
ΝΝΙ
24/05/202010:30
ΝΤΑΕΓΚΟΥ
ΙΙΙ
Η Τζεονμπούκ έβγαλε G/G στους 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες της.
Η Νταεγκου δεν έχασε σε κανέναν από τους 8 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες.
Η Νταεγκού δεν έχει ηττηθεί στους 4 τελευταίους αγώνες της.

Η Τζεονμπούκ τη προηγούμενη αγωνιστική, χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο, νίκησε εκτός έδρας 1-2 τη Μπουσάν Πάρκ. Έτσι κράτησε το αήττητο σερί, σε αυτούς τους δύο πρώτους αγώνες στο πρωτάθλημα. Στη βαθμολογία είναι στη 3η θέση της κατάταξης. Σήμερα θα πραγματοποιήσει το πρώτο δύσκολο αγώνα, αφού αντιμετωπίζει τη πολύ δυνατή Νταεγκού και θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση, να μην δώσει δικαιώματα στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη και να παραμείνει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Νταεγκού είναι σε περίεργη κατάσταση, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική έφτασε σε μία «απρόσμενη» ισοπαλία 1-1 με τη Ποχάνγκ. Έτσι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το πρωτάθλημα και ακόμα αγνοεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Ο σημερινός αγώνας, είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, καθώς παίζει με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας τη Τζεονμπούκ και στοχεύει σε μία μεγάλη επιτυχία, ώστε να ανέβει η ψυχολογία στα ύψη και εκτοξευτεί στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας.

Η Τζεονμπούκ παρά τις δύο νίκες, που πέτυχε στις πρώτες αγωνιστικές δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της. Η Νταεγκού από την άλλη το ξεκίνημα της ήταν πολύ νωθρό με δύο ισοπαλίες. Έτσι περιμένουμε σήμερα από τους δύο μονομάχους να δώσουν απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να παίξουν επιθετικά και να βρουν από ένα γκολ. Έτσι θα κρατήσουμε το αμφοίσκορο που είναι σε απόδοση 1.97

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStakeBook
2020-05-24 10:30Νότια Κορέα ΤΖΕΟΝΜΠΟΥΚ - ΝΤΑΕΓΚΟΥ
2020-05-24 10:30
G/G

1.97
1.97 Με τα αστεράκια αξιολογούμε το πόσο "δυνατό" είναι το προγνωστικό. bwin