Αναλύσεις Αγώνων

13/08/2020

10 υπηρεσίες που βρίσκεις μόνο στο online στοίχημα

To online στοίχημα διαφέρει από το επίγειο, εξαιτίας αρκετών λόγων που δεν εξαντλούνται μόνο στο γεγονός ότι στο πρώτο μπορείς να στοιχηματίσεις σε οποιοδήποτε γεγονός από την άνεση του γραφείου σου ή του καναπέ σου! Άλλωστε, στο online στοίχημα συναντάμε αρκετές υπηρεσίες, όπως οι παρακάτω, που δεν είναι διαθέσιμες στα πρακτορεία του στοιχήματος.

1. 0% γκανιότα**

Πρόκειται ουσιαστικά για μια από τις προσφορές* που ανακοινώνουν οι εταιρίες του online στοιχήματος και βρίσκεται μόνο στο ίντερνετ. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρούν οι εταιρίες, μειώνοντας λίγο τις αποδόσεις τους. Όταν όμως είναι στο 0%, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

2. 24ωρη δυνατότητα στοιχηματισμού

Αντίθετα με τα πρακτορεία, οι ιστοσελίδες του στοιχήματος λειτουργούν κάθε ημέρα του χρόνου και όλο το 24ωρο. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίζουν online μπορούν να τοποθετήσουν ένα στοίχημα ανήμερα των Χριστουγέννων, τον Δεκαπενταύγουστο ή τα ξημερώματα οποιασδήποτε ημέρας.

3. 24ωρη δυνατότητα επικοινωνίας

Με την ίδια λογική, οι παίχτες μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών κάθε ημέρα και οποιαδήποτε ώρα. Οι περισσότερες εταιρίες διατηρούν ανοιχτά τα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών κάθε ημέρα και ολόκληρο το 24ωρο.

4. Cashout

Πρόκειται για μια εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία που μπορεί να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού και συναντάται μόνο στο online στοίχημα. Μέσω του cash out, οι παίχτες μπορούν να κλείσουν πρόωρα το στοίχημά τους, όσο αυτό κερδίζει, πριν τη διευθέτησή του. Έτσι, ακόμη κι αν συμβεί μια ανατροπή στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα, δε θα χάσουν τα χρήματά τους.

5. Αίτηση στοιχήματος

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε λίγες από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα (για παράδειγμα, στη Stoiximan και στη Novibet). Χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να ζητήσουν ένα συγκεκριμένο στοίχημα που δεν έχει ανακοινώσει ο bookmaker και, στην περίπτωση που το δεχτεί, να διεκδικήσουν κέρδη. Εναλλακτικά, μπορεί να ζητήσει να στοιχηματίσει περισσότερα χρήματα από το ανώτατο όριο. Και πάλι, αν το δεχτεί ο bookmaker, θα διεκδικήσει τα ανάλογα κέρδη.

6. Προσφορές*

Σε αντίθεση με τα πρακτορεία, οι εταιρίες του στοιχήματος ανακοινώνουν κάποιες προσφορές* για τους παίχτες, ώστε να τους ανταμείψουν για την προτίμησή τους. Τέτοιες προσφορές* μπορεί να ανταμείβουν τους παίχτες, αυξάνοντας την αξία της κατάθεσής τους, μειώνοντας το ρίσκο του στοιχήματός τους ή προσφέροντας ευκαιρίες στοιχηματισμού χωρίς ρίσκο, μεταξύ άλλων.

7. Στοιχήματα σε εναλλακτικές κατηγορίες και αγορές

Όσο μεγάλη κι αν είναι η γκάμα επιλογών στο επίγειο στοίχημα, στο online είναι ακόμη μεγαλύτερη. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε μια εταιρία online στοιχήματος σε εξωτικά αθλήματα ή σε κατηγορίες που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό, όπως η πολιτική και η διασκέδαση. Επιπλέον, υπάρχουν και κάποιες στοιχηματικές αγορές που δε συναντάμε στο επίγειο στοίχημα, όπως το ασιατικό χάντικαπ.

8. Στοίχημα από το κινητό

Είναι αυτονόητο, αλλά αποτελεί ένα από τα τεράστια πλεονεκτήματα του online στοιχήματος έναντι του επίγειου. Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στις εταιρίες online στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, μέσω του κινητού τους.

9. Υψηλές αποδόσεις

Μια σύγκριση των αποδόσεων του επίγειου στοιχήματος με τις αντίστοιχες του online δείχνει ότι στο δεύτερο οι ευκαιρίες είναι καλύτερες και οι τιμές υψηλότερες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι εταιρίες του online στοιχήματος έχουν μικρότερα έξοδα (αφού δε χρειάζεται να συντηρήσουν πρακτορεία) και έχουν την πολυτέλεια να διατηρούν μικρότερες προμήθειες. Σε αυτό ακριβώς βοηθά και ο τεράστιος ανταγωνισμός των εταιριών του online στοιχήματος.

10. Στατιστικά

Μια από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες που συναντά κανείς στο online στοίχημα είναι και η παρουσίαση των στατιστικών. Ειδικά χάρη στο γεγονός ότι οι παίχτες μπορούν να ανοίξουν τον σχετικό πίνακα μόνο με ένα κλικ σε ένα διπλανό παράθυρο κάνει την υπηρεσία υπερπολύτιμη.

Δείτε τις νόμιμες εταιρίες με τις μεγαλύτερες προσφορές

Στοιχηματική
Προσφορές
Παίξε νόμιμα | 21+
Άμεσες Πληρωμές!
21+ | MGA
Το παιχνίδι ζωντανεύει με σούπερ ειδικά στοιχήματα. |21+
Αμέτρητες επιλογές και Cashout
Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*