Αναλύσεις Αγώνων

17/11/2019

Colombiana

Καλημέρα λαέ του Sportbet.gr!! Πολύ καλά πήγαμε προχθές, το Κατάρ χάρισε μια σπουδαία ισοπαλία και οι κυρίες της Σουηδίας ήταν κυρίες! Κάπως αρχίζει να υπάρχει μια μεταστροφή αλλά εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας με Κόπα Αμέρικα συγκεκριμένα. Ας δούμε τι έχουμε:

Ελσίνκι-Χόνκα: Ξεκινάμε με τη Φινλανδία και το μεγάλο ντέρμπι, που κατ’εμέ, θα κρίνει πολλά. Αρχικά, σχολιάζω ως περίεργη την αύξηση της απόδοσης στο Χ2 και αντίστοιχα την πτώση στον άσο. Το Ελσίνκι εδώ και χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το 2012 με εξαίρεση την περσινή χρονιά κερδίζει στο γκολ την Χόνκα. Συν τοις άλλοις, σκοράρει στην ε΄δρα του, αλλά φέτος ειδικά δέχεται γκολ. Η Χόνκα κερδίζει εκτός, παίρνει βαθμούς, είναι επικίνδυνη και σκοράρει. Αλλά με παθητικό 12 γκολ και συν ότι φέτος πλην του Κουόπιο δέχεται πάντα γκολ εκτός, συν ότι έχουν μεταξύ τους στην έδρα του Ελσίνκι 8 συνεχόμενα gg καταλήγουμε εκεί.

Κομομβία-Κατάρ: Πάμε και μια βόλτα στο Κόπα Αμέρικα, όπου συναντάμε το αξιόμαχο Κατάρ που σήμερα θα δοκιμαστεί για τα καλά. Η Κολομβία ήταν πολύ καλή και ουσιαστική με την Αργεντινή. Είχε αρχή, μέση και τέλος, πλάνο, που δεν διαταράχτηκε από τον Κεϊρός και την φυγή Πέκερμαν και ήταν η καλύτερη ομάδα της πρώτης φάσης. Σε4/5 παιχνίδια της φέτος σκόραρε 2 γκολ τουλάχιστον και με την Αργεντινή το επανέλαβε. Αξιοσημείωτη η δυνατή της άμυνα. Το Κατάρ από την άλλη, έπαιξε πολύ καλά στο β΄ημίχρονο με την Παραγουάη, προσαρμόστηκε και σκόραρε 2 γκολ. Μεγάλο πρόβλημα η άμυνα, αφού δεν ήταν τα 2 γκολ που έφαγε σημείο αναφοράς αλλά ο τρόπος. Επιπολαιότητα και απώλεια συγκέντρωσης ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά. Αν τα παρουσιάσει και σήμερα δεν θα αντισταθεί. Η Κολομβία δεν χαρίζεται. Θα δεχτεί γκολ το Κατάρ και με μια καλή Κολομβία θα δεχτεί κι άλλα. Δεν ξέρω αν θα σκοράρει όμως….Εμείς θα πάμε με τον άσο και το όβερ 1.5. Είναι μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει και να περάσει ως πρώτη από απόψε. Καλή μας τύχη!!!

Προγνωστικά στοιχήματος

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStake
+/-
BookResult
19/06/2019 18:30Φινλανδία
Βεϊκάουσλιγκα
Ελσίνκι - Χόνκα
19/06/2019 18:30
0-1
gg

1.84
1.847
-7
Betshop 0-1
19/06/2019 12:30Copa America
Φάση Ομίλων
Κολομβία - Κατάρ
19/06/2019 12:30
1-0
1+όβερ 1.5

1.60
1.608
-8
Stoiximan 1-0
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις **Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*