Αναλύσεις Αγώνων

28/05/2020

Ένας μοναχικός Βίκινγκ

 

Καλημέρα λαέ του Sportbet.gr!! Προς το τέλος βαδίζουν οι διασυλλογικές διοργανώσεις των εθνικών ομάδων και τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα βρίσκονται σε πλήρη δράση με τη Ρωσία να πλαισιώνει το πρόγραμμα. Σιγά σιγά μπαίνουμε σε ρυθμούς και προς το παρόν, θα χτυπήσουμε τη Σκανδιναβία όσο δε πάει. Μία επιλογή για σήμερα, πληθώρα αύριο. Για να δούμε τι επιλέξαμε:

Μπόντο/Γκλιμτ-Ράνχαϊμ: Επιλέγω να χτυπήσω ένα ματς από την Ελίτεσεριεν και αυτό είναι της Μπόντο με την Ράνχαϊμ. Μία Μπόντο που είναι εξαιρετική φέτος, με μόνο μία ήττα εντός από την Μπραν και με νίκες να συμπληρώνει το παλμαρέ της. Άκρως επιθετική με επίθεση 28 γκολ που της δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, να σκοράρει όσα γκολ χρειαστούν για να πάρει το ματς. Με Μπραν και Βολερένγκα να διεκδικούν την 3η θέση που έχει στα χέρια της προς το παρόν θα έχει ανταγωνισμό, όπως φαίνεται, ενώ εκείνη γλυκοκοιτάζει και τη 2η θέση της Οντ Γκρένλαντ. Η ευάλωτη άμυνα το τρωτό της σημείο. Η Ράνχαϊμ έκανε ένα μικρό ξέσπασμα, αλλά το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο. Έπεσε πάλι στην 11η θέση, κινδυνεύει άμεσα και με βάση την επίθεσή της, την εικόνα της και τον τρόπο που παίζει, δεν ξέρω τι θα σώσει. Γίνεται συχνά λόγος για την επίθεση, καθώς στο εν λόγω πρωτάθλημα δεν παίζουν ρόλο οι άμυνες. Η προϊστορία δείχνει γκολ, αμφίσκορο και άνω του ενός για την Μπόντο, ιδίως φέτος, που η Μπόντο σκοράρει κατά μέσο όρο 2,20 γκολ εντός έδρας. Είναι καλύτερη ομάδα, θέλει και μπορεί τη νίκη και πρέπει να σκοράρει. Θα πάμε λοιπόν στα γκολ και όχι στο σημείο. Όβερ 1.5 γκολ για Μπόντο/Γκλιμτ. Καλή τύχη σε όλους κι όλες.

Προγνωστικά στοιχήματος

DateΔιοργ.GamePick
Odds
OddsStake
+/-
BookResult
13/07/2019 22:00Νορβηγία
Ελίτεσεριεν
Μπόντο/Γκλιμτ - Ράνχαϊμ
13/07/2019 22:00
5-1
όβερ 1.5 γηπεδούχου

1.60
1.608
+12.8
Stoiximan 5-1
*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες. ** Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*