Παράταση στο κλείσιμο των πρακτορείων Play – ΟΠΑΠ

Παρατείνεται έως και τις 11 Απριλίου η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων σε ολόκληρη την επικράτεια, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και αυτό ισχύει και για τα πρακτορεία στοιχημάτων αλλά και τα OPAP play.

Υπενθυμίζουμετην σχετική ανακοίνωση του ΟΠΑΠ:

Σε συνέχεια των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19, τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY θα παραμείνουν  κλειστά έως 27/04.
ΟΠΑΠ online

Οι διαδικτυακές πλατφόρμες pamestoixima.gr και tzoker.gr και εφαρμογή TZOKER λειτουργούν κανονικά.

 

Προγραμματισμός των κληρώσεων

O προγραμματισμός των κληρώσεων των παιχνιδιών διαφοροποιείται ως εξής,

ΤΖΟΚΕΡ: Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ συνεχίζουν κανονικά από την Τρίτη 31 Μαρτίου, πλέον με 3 κληρώσεις (αντί για 2) κάθε εβδομάδα. Οι κληρώσεις εφεξής θα διεξάγονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00.

ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ: Οι κληρώσεις των παιχνιδιών αναβάλλονται προς το παρόν.

ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ: Η 11η κλήρωση τoυ ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Απριλίου 2020. Η 16η κλήρωση της 21ης Απριλίου αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαϊου 2020. Η 12η, 13η, 14η, 15η, 17η και 18η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου ματαιώνονται.

ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ: Η 248 Έκδοση που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 08 Απριλίου 2020 αναβάλλεται για τις 24 Ιουνίου 2020.

Η σταθερή δέσμευση του ΟΠΑΠ είναι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων μας, και στηρίζουμε όλες τις ενέργειες που έχουν ως στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*