Παρολί στο στοίχημα

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να στοιχηματίσει κανείς online είναι να τοποθετήσει μία πρόβλεψη σε ένα δελτίο και να περιμένει να επαληθευθεί, προκειμένου να εισπράξει τα κέρδη του. Εφόσον κερδίσει, το ποσό που στοιχημάτισε θα πολλαπλασιαστεί με την απόδοση του σημείου του επέλεξε και θα προκύψουν τα κέρδη που δικαιούται. Τα στοιχήματα αυτά ονομάζονται μονά αποδεκτά και κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει ένα ή περισσότερα τέτοια στο δελτίο του. Στην περίπτωση που τοποθετήσει περισσότερα από ένα στο δελτίο του, οι αποδόσεις και πάλι θα πολλαπλασιαστούν με τα χρήματα που στοιχηματίστηκαν και θα προστεθούν, ώστε να προκύψει το τελικών ποσό των κερδών.

Αυτός ο τρόπος είναι ο πιο συνηθισμένος και ο πιο δημοφιλής, αλλά όχι ο μοναδικός. Μια εναλλακτική είναι τα παρολί στοιχήματα που υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Ταυτόχρονα όμως, περισσότερο είναι και το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις. Άλλωστε, ένα παρολί αποτελείται από περισσότερες της μίας προβλέψεις, οι οποίες πρέπει να επαληθευθούν κατά 100%, προκειμένου να αποφέρουν κέρδη.

στοίχημα παρολί

Αναλυτικότερα, όταν κάποιος παίχτης επιλέξει περισσότερα από ένα σημεία σε διαφορετικούς αγώνες, τότε έχει δύο επιλογές (και μία τρίτη, αυτή του συστήματος, αρκεί να επιλέξει αρκετά σημεία): να τις τοποθετήσει ξεχωριστά, ως μονά αποδεκτά στοιχήματα, ή να τις συνδυάσει, ως παρολί. Εφόσον τις συνδυάσει σε ένα παρολί, το στοίχημά του θα διευθετηθεί μόνο όταν ολοκληρωθούν όλοι οι σχετικοί αγώνες και θα κερδίσει μόνο εφόσον έχει προβλέψει σωστά σε όλα τα σημεία. Για παράδειγμα, αν τοποθετήσει ένα παρολί τριών σημείων (γνωστό και ως τριάδα), θα πρέπει να έχει προβλέψει σωστά και στα τρία, αλλιώς δε θα κερδίσει καθόλου χρήματα. Ακόμη και ένα παρολί δέκα σημείων, αν έχει εννιά σωστές προβλέψεις και μόνο μία λάθος, δεν αποφέρει κανένα κέρδος.

Εξαιτίας αυτής της ιδιαιτερότητας, τα παρολί εμπεριέχουν περισσότερο ρίσκο για τους παίχτες. Γιατί όμως να επιλέξει κάποιος ένα παρολί, αφού είναι δυσκολότερο να κερδίσει; Η απάντηση είναι μάλλον προβλέψιμη: υπόσχεται πολλαπλάσια κέρδη. Αυτό που συμβαίνει ουσιαστικά με τις αποδόσεις ενός παρολί είναι ότι δεν πολλαπλασιάζονται μόνο με τα χρήματα που στοιχηματίζει ο παίχτης, αλλά και μεταξύ τους. Αντίθετα, σε ένα δελτίο με πολλά μονά αποδεκτά στοιχήματα, οι αποδόσεις απλά προστίθενται μεταξύ τους.

Αναλυτικότερα, τα κέρδη ενός παρολί υπολογίζονται με τον εξής τρόπο: κάποιος που έχει στοιχηματίσει 10 ευρώ σε ένα νικητήριο παρολί δύο σημείων, με αποδόσεις 2.00 και 3.00 στο καθένα, θα κερδίσει πρώτα 20 ευρώ, χάρη στην επαλήθευση του πρώτου σημείου. Έπειτα, τα χρήματα αυτά θα στοιχηματιστούν αυτόματα στο επόμενο σημείο και θα αποφέρουν 60 ευρώ. Τα κέρδη είναι περισσότερα από όσα μπορούν να υποσχεθούν μονά αποδεκτά στοιχήματα στα ίδια σημεία με τις ίδιες αποδόσεις.

παρολί στοίχημα

Βέβαια, το ρίσκο παραμένει μεγαλύτερο, αφού οι πιθανότητες να προβλέψει κάποιος σωστά σε δύο, τρία, πέντε ή δέκα σημεία, είναι πολύ λιγότερες από αυτές του να προβλέψει σωστά σε ένα. Για αυτό το λόγο, πολλοί παίχτες φροντίζουν να μην παρασύρονται και να τοποθετούν παρολί λίγων σημείων. Οι ίδιοι παίχτες μπορούν σε πολλές νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων να εκμεταλλεύονται και προσφορές σχετικές με τα παρολί, όπως η επιστροφή χαμένων χρημάτων, αν το παρολί χάσει για μία μόνο πρόβλεψη, ή ενίσχυση των πιθανών κερδών, αν έχει αρκετά σημεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*