Αναλύσεις Αγώνων

02/07/2020

Vistabet virtual sports (εικόνικά αθλήματα)

Εκτός από το να προσφέρει εκατοντάδες στοιχήματα καθημερινά στις κορυφαίες διοργανώσεις του κόσμου και σε αθλήματα από τα πιο γνωστά έως τα λιγότερο δημοφιλή, η στοιχηματική εταιρία Vistabet προσφέρει και πάρα πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε κάποιους αγώνες διαφορετικού είδους. Πρόκειται για αγώνες εικονικών αθλημάτων, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα της Vistabet και διεξάγονται κάθε μερικά λεπτά, προσφέροντας θέαμα και ευκαιρίες και μικρά ή μεγάλα κέρδη.

Τα εικονικά αθλήματα κερδίζουν έδαφος συνεχώς και αυτό οφείλεται στον τρόπο που διεξάγονται και στις ευκαιρίες στοιχηματισμού που προσφέρουν στους παίχτες. Κάθε αγώνας βασίζεται σε πραγματικά στατιστικά, ώστε οι παίχτες να μην στοιχηματίζουν μόνο στην τύχη και τα γραφικά στις μεταδόσεις των κορυφαίων φάσεων είναι συνήθως εκπληκτικά.

Το ίδιο συμβαίνει και στη Vistabet. Οι παίχτες έχουν πολλές επιλογές σε διαφορετικά αθλήματα και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να παρακολουθούν και ζωντανά τους αγώνες. Αναλυτικά, η Vistabet προσφέρει στοιχηματισμό στο εικονικό ποδόσφαιρο, τένις, speedway και στις εικονικές ιπποδρομίες, ιπποδρομίες με αμαξίδια, κυνοδρομίες και ποδηλατοδρομίες. Σε όλα τα αθλήματα, ένας νέος αγώνας ξεκινά κάθε μερικά λεπτά και μεταδίδεται ζωντανά, ώστε οι παίχτες να τον παρακολουθήσουν, πάντα με αγγλική περιγραφή.

Στα περισσότερα από αυτά τα αθλήματα, οι υπηρεσίες είναι οι συνηθισμένες. Στις ιπποδρομίες, στις κυνοδρομίες, στο speedway και στις ποδηλατοδρομίες, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στις βασικές αγορές (γκανιάν και πλασέ) και να παρακολουθήσουν ολόκληρη την κούρσα, η οποία διαρκεί ελάχιστα λεπτά. Στα υπόλοιπα αθλήματα όμως, στο τένις και στο ποδόσφαιρο, οι επιλογές είναι περισσότερες και η διεξαγωγή λίγο διαφορετική.

Για παράδειγμα, στο τένις, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους κάποιες από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές αγορές, όπως ο νικητής αγώνα, το σκορ και ο αριθμός των σετ. Η ιδιαιτερότητα που προσφέρει η Vistabet όμως είναι ότι οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν και live κατά τη διάρκεια του αγώνα, και όχι μόνο πριν την έναρξή του όπως συμβαίνει συνήθως.

Το εικονικό ποδόσφαιρο της Vistabet από την άλλη αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του! Οι επιλογές που έχουν οι παίχτες είναι πάρα πολλές, αφού διεξάγονται καθημερινά και ταυτόχρονα πολλές λίγκες ταυτόχρονα. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε virtual εκδοχές του Champions League, του Europa League και του Μουντιάλ, καθώς και σε virtual εθνικά πρωταθλήματα που αποτελούν αντιγραφές των διοργανώσεων ανά τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη λίστα επιλογών βρίσκεται και το ελληνικό πρωτάθλημα!

Επιπλέον, στο εικονικό ποδόσφαιρο της Vistabet παρουσιάζονται ομάδες εικονικά αντίγραφα των πραγματικών και όχι απλά ομάδες βασισμένες στις πραγματικές. Με άλλα λόγια, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε εικονικά ντέρμπι των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κάθε μερικές ημέρες!

Όλοι αυτοί οι αγώνες διεξάγονται παράλληλα στην πλατφόρμα των εικονικών αθλημάτων της Vistabet, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να είναι πλούσιο. Παράλληλα όμως, οι αγώνες αυτοί δε μεταδίδονται και οι παίχτες απλά περιμένουν να ολοκληρωθούν, για να μάθουν το αποτέλεσμά τους.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*