Πως να στοιχηματίσετε σε Over/Under

Στο παρακάτω κείμενο θα αναλύσουμε ορισμένα χρήσιμα στοιχεία/tips, με σκοπό τη βελτίωση στο ποντάρισμα του Over/Under.

Αρχικά σε κάθε ποντάρισμα, ο εκάστοτε παίκτης ανατρέχει στην πρόσφατη φόρμα των δύο ομάδων. Φυσικά και έχει σημασία τι έκαναν αμφότερες στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, όσο νομίζουν οι περισσότεροι. Ειδικά για τους επαγγελματίες, που καλούνται να βρουν στοιχηματική αξία και να αναζητήσουν το λάθος των bookmakers.

Για να αποκτήσουμε την πραγματική εικόνα μίας ομάδας, θα πρέπει να εισχωρήσουμε σε μεγαλύτερο βάθος. Σε προχωρημένα σε εξέλιξη πρωταθλήματα, είναι αναγκαίο να υπάρξει ανάλυση σε +15 αγώνες για να βγει ασφαλές συμπέρασμα. Αναμφίβολα, όλα τα παραπάνω εξαρτώνται από το άθλημα που επιθυμείτε να ποντάρεται, ταυτόχρονα και τη συχνότητα με την οποία παίζονται τα παιχνίδια.

1) Διαχωρισμός εντός και εκτός έδρας φόρμας

Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά οι περισσότεροι κοιτάνε τη συνολική φόρμα της ομάδας. Ακούμε για παράδειγμα, πως η Γουλβς έχει πέντε σερί Over και στην πραγματικότητα αυτό κρίνεται μέγιστο λάθος. Θα πρέπει να διαχωρίσουμε το βασικό στοιχείο, που παίζει η ομάδα εντός ή εκτός έδρας; Αναλόγως ανατρέχουμε και στο παιχνίδι που ακολουθεί. Σε όλα τα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο, η κάθε ομάδα παίζει με διαφορετικό στιλ ανάλογα με το γήπεδο που αγωνίζεται.

2) Προτίμηση στο ποντάρισμα του ίδιου line

Σε παλαιότερα κείμενα είχαμε αναφερθεί στη σημασία των μαθηματικών. Τα πάντα στο στοίχημα κινούνται στους ρυθμούς των αριθμών, επομένως και εδώ χρειάζεται σταθερή διαδικασία στο ποντάρισμα. Αν έχει επιλέξει για παράδειγμα να παίζεται Over 2.5 γκολ σε πάνω-κάτω ίδιες αποδόσεις, θα πρέπει και τα επόμενα πονταρίσματα να έχουν την ανάλογη ακολουθία. Σημαντικό tip, να μην ξεχνάτε τη σημασία στην αξία της τιμής και επίσης να βάζετε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλό, όλους τους παράγοντες που χρειάζονται για ένα επιτυχημένο bet.

3) Παράδοση

Ο πιο σύνηθες τρόπος για την πλειοψηφία των παικτών, είναι η πρόσφατη παράδοση στο ζευγάρι που θα ποντάρει. Ο bookmaker μπορεί να προσφέρει ένα Over σε αποδόσεις έστω και οριακού αουτσάιντερ, με το μάτι ο μη επαγγελματίας δεν αποκλείεται και να το προσπεράσει. Είτε η χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή, είτε η φόρμα της κάθε ομάδας μπορεί να γίνουν αποτρεπτικές για τους παίκτες.

Ωστόσο, όταν στη συνάρτηση μπαίνει η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων, τότε αυτόματα είναι ικανή να μας οδηγήσει στο ορθό συμπέρασμα. Σημαντικό στοιχείο, πως θα πρέπει να ανατρέχετε σε σεζόν που δεν ξεπερνάνε τα 4-5 χρόνια. Αντίθετα μην πέσετε στην παγίδα, του ενός και μόνο παιχνιδιού γιατί δεν υπάρχει το προσδοκώμενο δείγμα γραφής.

4) Εξετάστε την κατάσταση

Το σημαντικότερο στοιχείο όταν ποντάρουμε σε Over/Under, είναι να αναλύσουμε την κατάσταση των δύο ομάδων. Να παρατηρήσουμε και να κατανοήσουμε, πως στο ζευγάρι που θα ποντάρουμε παρουσιάζεται σε ανάλογες καταστάσεις.

Όταν μία ομάδα είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ εκτός έδρας, πως έχει αντιδράσει αγωνιστικά; Εμπλέκεται σε μεγάλα ή χαμηλά σκορ; Παίζει με κατώτερο ή ανώτερο αντίπαλο; Ταυτόχρονα χρειάζεται να κοιτάξουμε σε μεγαλύτερο βάθος, όταν θέλουμε να ποντάρουμε. Σημασία έχει ακόμα και η χρονική περίοδος, που παίζουν οι δύο ομάδες και θα πρέπει να αναζητήσουμε τις ευρείες τάσεις. Υπάρχει υψηλό ποσοστό σκοραρίσματος στην αρχή ή στο τέλος του πρωταθλήματος;

Όλες οι παραπάνω συναρτήσεις, αποδεδειγμένα κρίνονται ικανές για να δώσουν ακόμα ένα πλεονέκτημα. Ο επαγγελματίας παίκτης με την εμπειρία που διαθέτει τις διαχειρίζεται κατάλληλα, από ό,τι η πλειοψηφία του στοιχηματικού κοινού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*