Αναλύσεις Αγώνων

15/08/2020

Οι 5 καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το 2018

Κάθε νέα χρονιά μπορεί να φέρει νέα κέρδη από τα στοιχήματα που θα τοποθετούν οι παίχτες. Κάθε στοίχημα όμως έχει διαφορετική αξία και πάντα ξεχωρίζουν αυτά που τοποθετούνται στις καλύτερες στοιχηματικές. Εξάλλου, όσοι παίχτες διατηρούν λογαριασμό σε αυτές τις κορυφαίες πλατφόρμες γνωρίζουν ότι μπορούν να εκμεταλλεύονται τις καλύτερες υπηρεσίες και προσφορές και να τοποθετούν και τα στοιχήματα με την καλύτερη αξία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και το 2018 αναμένεται να ξεχωρίσουν κάποιες από τις καλύτερες στοιχηματικές σελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Και οι δικές μας προτάσεις για τις 5 καλύτερες είναι οι εξής:

Stoiximan

Η Stoiximan καταφέρνει να ξεχωρίσει κάθε χρονιά στις προτιμήσεις των Ελλήνων παιχτών για πολλούς λόγους. Οι βασικότεροι όμως είναι τρεις: ο αριθμός στοιχημάτων που προσφέρει, οι ανταγωνιστικές αποδόσεις και οι πολλές και συμφέρουσες προσφορές* του.

Η στοιχηματική σελίδα προσφέρει πάρα πολλές επιλογές στην ιστοσελίδα της και τα ελληνικά αθλητικά γεγονότα έχουν πάντα την τιμητική τους. Επιπλέον, οι αποδόσεις της Stoiximan συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της ελληνικής αγοράς, ακόμη κι όταν δεν έχουν ενισχυθεί μέσω κάποιας προσφοράς. Τέλος, οι προσφορές* είναι πολλές και γενναιόδωρες. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν με 0% γκανιότα (**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες.) ή σε ενισχυμένες αποδόσεις* σε επιλεγμένα σημεία, να ενισχύουν τις καταθέσεις ή τα κέρδη τους, να στοιχηματίζουν με μειωμένο ρίσκο και να εξασφαλίσουν ανταμοιβές* μέσω των Stoiximan Missions*.

Η Ελληνική Στοιχηματική πλατφόρμα

 • Εύχρηστη ιστοσελίδα, κορυφαία πλατφόρμα και mobile
 • Live Betting σε μεγάλη γκάμα αθλημάτων και με άμεση πληρωμή κερδισμένων δελτίων
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών!

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Sportingbet

Η Sportingbet διαθέτει μια υπερσύγχρονη ιστοσελίδα με πάρα πολλές επιλογές και οι Έλληνες παίχτες εκτιμούν τη μεγάλη ποικιλία που τους προσφέρεται. Παράλληλα, εκτιμούν τις καθημερινές προσφορές* σε κορυφαίους αγώνες και τις πολύ χρήσιμες υπηρεσίες.

Η ιστοσελίδα της Sportingbet είναι πανέμορφη και πρακτική και διαθέτει χιλιάδες στοιχήματα ανά πάσα στιγμή, σε δημοφιλή αθλήματα, αλλά και σε λιγότερο γνωστά. Όσοι στοιχηματίζουν στα πιο δημοφιλκή και ειδικά στο ποδόσφαιρο μπορούν να εκμεταλλεύονται καθημερινά διαφορετικές προσφορές*, ενώ και οι υπόλοιποι μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους με τα στοιχήματά τους και να τους ανταλλάζουν με πριμ και στοιχήματα χωρίς ρίσκο*. Τέλος, οι παίχτες μπορούν να κάνουν cash out* και να παρακολουθούν ζωντανά αγώνες*.

Ακόμα καλύτερες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο. |21+

 • Κορυφαία πρωταθλήματα ζωντανά* στην οθόνη σου. |21+
 • Cashout*: Κλείσε το στοίχημά σου στη διάρκεια των αγώνων. |21+
 • Build A bet: Όσα συμβαίνουν σε έναν αγώνα, συνδυάζονται σε ένα στοίχημα. |21+

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Novibet

Τη Novibet εκτιμούν πολύ περισσότερο όσοι ψάχνουν περίεργα ειδικά στοιχήματα σε κάθε άθλημα, αλλά δεν είναι οι μοναδικοί. Πέρα από τα ειδικά στοιχήματα για κάθε περίσταση, η στοιχηματική πλατφόρμα προσφέρει μια τεράστια ποικιλία στοιχημάτων σε διαφορετικά αθλήματα και διοργανώσεις. Επίσης, οι προσφορές της μπορούν να ενισχύσουν τις καταθέσεις* και τα κέρδη των παρολί*, να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού και να ανταμείψουν όσους τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Εδώ θα βρεις κορυφαία ειδικά στοιχήματα!

 • Super Fast Αναλήψεις, με χρόνους ρεκόρ από 1 μέχρι 24 ώρες!
 • Από τις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις της αγοράς
 • Έως και 100% αυτόματη ενίσχυση στα παρολί*

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Interwetten

Η Interwetten αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και είναι παγκοσμίως δημοφιλής. Η ποικιλία στοιχημάτων που προσφέρει είναι τεράστια και οι προσφορές* της ανταμείβουν τους παίχτες για τις καταθέσεις τους και για τα στοιχήματα που τοποθετούν. Και όπως είναι φυσικό, οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι από τις κορυφαίες στον κόσμο.

Αμέτρητες επιλογές με Cashout*

 • Γρήγορες πληρωμές
 • Live Streaming* στους περισσότερους αγώνες
 • Καταθέσεις με Paysafe, και VIVA

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Betshop

Η Betshop ξεκίνησε πριν χρόνια διστακτικά στην ελληνική αγορά, αλλά πλέον αποτελεί έναν από τους βασικότερους παίχτες. Τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν σχεδόν σε οτιδήποτε και οι το πρόγραμμα προσφορών* ανανεώνεται συχνά και υπόσχεται ενίσχυση σε καταθέσεις* και κέρδη, μειωμένο ρίσκο* σε πολλές περιπτώσεις, αλλά και ανταμοιβή* για κάθε στοίχημα που τοποθετούν οι παίχτες. Τέλος, και οι υπηρεσίες που προσφέρει τη συγκαταλέγουν σε μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές και για το 2018.

100% ανανεωμένη

 • Επιβράβευση και συνεχείς προσφορές*
 • Πολλές επιλογές στο live στοίχημα
 • Πληρωμές εντός ολίγων ωρών

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*